top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

Abelicious! Movie time

Ken je hem al Abe Paymans, uit Esch?


Hij loopt voor de aller grootste merken zoals: Offwhite, Balmain, Lanvin, Amiri, APC Paris, Prada en nog veel meer. Ik heb Abe samen met Veerle Bordes in een androgeen gestylede fashion shoot gehad, ongeveer 4 jaar geleden (toen Abe nog niet bekend was). Ik geloof dat jongeren over een aantal jaren niet meer uit de kast komen, maar op een persoon vallen ongeacht het geslacht. Abe en Veerle zijn voor mij een afspiegeling van precies dat, een soort androgene types, dat is wat ik voel en zie in fashion land. Toen en nu nog steeds! Is het nu een jongen of een meisje? En wat maakt het eigelijk uit... Voor mij zo gaaf om te zien, dat de grote merken Abe eruit hebben gepikt, hij staat zelfs in de "model break out list".


Ik had de eer om Abe's mooie krullen te vertalen naar hem! Natuurlijk rekening houdend met zijn werk, daar heb ik duidelijk gebruik van gemaakt! Zijn prachtige haar, is "free hand" geknipt, mijn kwaliteit, zodat je het op allerlei verschillende manieren kan dragen. I maximised his uniqueness :)


Ik houd van jonge mensen, en dan vooral van jongeren die ergens voor staan. Mijn hartje gaat echt sneller kloppen als ik Abe nu zie, hij klopt zo bij wat fashion je je wil vertellen!


Abe, you're rocking the world!

Commentaires


bottom of page