top of page
  • Foto van schrijverMaaike Jahne

Anders Kijken...

Anders de toekomst in

Je kent mij inmiddels wel n beetje toch? ‘Anders kijken’ is mij nooit vreemd geweest. Maar in deze bizarre tijd is het een soort algemene copingstrategie geworden. Ik heb me in het afgelopen jaar meer dan ooit gerealiseerd hoe belangrijk het is om dicht bij je gevoel te blijven. Te doen wat je blij maakt, energie geeft en om deze belangstellingen voorop te zetten. Voor mij betekent dit mijn leven inrichten op een manier dat reflecteert wat ik belangrijk vind; liefhebben, werken en mijn eigen koers varen. Dat is precies waarom ik destijds mijn bedrijf Switch Kappers verkocht heb, om te ontdekken hoe ik mijn gezinsleven en mijn vak buiten de kaders invulling kon geven. Zo ontstond Off The Grid! Ik liet het behandel menu los en bedacht een nieuwe formule gebaseerd op tijd en legde de focus op het individu. Ik wilde samen imperfectie te omarmen en te kijken naar “wanneer ben je mooi?”. Signature looks creëren gebaseerd op wie je bent. Van daaruit ben ik gaan werken. Dat wil ik nu opnieuw bekrachtigen.

Iedereen staat te popelen

Dankzij de Lockdown heeft bijna iedereen wat langer haar, grijs erdoorheen of een vervaagde kleur. Maar is dit niet de imperfectie die ik, wij samen, juist wilden omarmen: Het resultaat van de tijd en ons unieke eigen natuur? Misschien willen we daardoor iets heel anders… laten we dan anders gaan kijken. Ik krijg steeds meer appjes over ‘wanneer’ in mijn planning – iedereen wil als eerste in de kappersstoel. Het plannen, herplannen en inhalen van lockdown wachtlijsten heeft mij meerdere keren in het afgelopen jaar echt in de knoop gebracht. Toch probeer ik, vooral nu, bij mezelf te blijven. Het is natuurlijk niet mogelijk om alles in no-time in te halen en ik hoop op je begrip hiervoor. Als je al een afspraak gepland had staan, bel ik je graag binnen een week nadat de overheid aangeeft dat ik weer mag werken. Als ik niet bel, of als je geen afspraak had staan, in de afgelopen periode dat ik weer even kon werken tussen lockdowns, dan kun je een afspraak aanvragen. Mijn prijzen zijn aangepast voor 2021, kijk hier voor meer info. Natuurlijk bespreek ik de behandeling vooraf met je zodat je precies weet waar je aan toe bent.


Ik kijk er zo naar uit dat ik weer mijn passie voor mijn vak weer mag uitvoeren, om te kunnen doen wat me energie en voldoening geeft. En vooral naar de verbinding, zoals het contact met jou! Dikke zoen xxx
bottom of page