• Ingrid Broeren

Anders Kijken in Fashion

Ik heb niet helemaal stil gezeten tijdens de Lockdown. Dat kan ik niet als ik zie wat er allemaal gaande is in Fashionland, die natuurlijk ook beïnvloed wordt door de pandemie.

Ik ben mijn hersenspinsels gaan bundelen met Monique van Essential Make Up, Yente van Yoth en een ontzettende leuke inspirerende jonge fotografe Louise Brenneke. Ieder in zijn eigen vakmanschap, hebbenwe samen een fotoshoot neer gezet die beelden opleveren om mensen te inspireren, te laten ervaren wat dat met jou doet!


Dat het leven nog anders gaat worden of al is - voel je aan alles, omarm het en laat het passen bij jou!


Thema: Anders kijken!

Nadruk op: Androgynie

  • Duurzaamheid

  • Kleurrijk Soberheid

  • Authenticiteit & Imperfectie

Ik geloof in dit thema in de breedste zin van het woord! Hier klopt mijn hartje heul hard van! Ik vertaal dat graag naar jou!


Ik deel graag mijn visie en hersenspinsels met je ☺