• Ingrid Broeren

Fast track

New Collection Essential make up voor SS 2020


Wat een feestje, de nieuwe look van mijn prachtige merk Essential Make Up uit Italie!

Het klopt weer zo bij de looks van fashionland!

Hordes modebladen, you tube filmpjes, editorials, influencers en social media zeggen hetzelfde;

Ga voor een prachtige nieuwe Nude foundation, zacht transparant en met de nieuwe technologie, strijk flink wat MOUSSE blush over je wangen, geef je ogen een kleurrijke picasso look, en ga voor heel veel gloss!

Deze prachtige producten heeft Essential in haar assortiment onder de naam: FAST TRACK!

Essential City Defence 15+ incl. foundationbrush

De eerste Essential foundation die volledig meekleurt met de huid in 4 basistonen. Op het eerste gezicht toont de foundation wit, maar tijdens het aanbrengen komt de werkelijke kleur van de foundation naar voren en blendt hij perfect in met vrijwel elke huidtoon. De formule is verrijkt met kostbare ingrediënten; hyaluronzuur van 2 verschillende molecuul gewichten, een zonnefactor en soft focus diamantpoeder voor een natuurlijke frisse en jonge uitstraling. Aanbrengen met de luxe bijgeleverde brush in draaiende bewegingen, zo bepaal je zelf de dekking. SPF getest, dermatologisch getest, dierproefvrij.
Essential Mousse Blush

De Mousse Blush in 5 nieuwe kleuren is dé nieuwe must-have voor in je handtas. De mousse heeft een unieke textuur en is verrijkt met porseleinbloem extract. Hij is super snel aan te brengen, blend mooi in en droogt snel op. Niet alleen voor een gezonde natuurlijk glow op de wangen , maar ook prachtig om op de lippen te deppen voor een ultra mat second-skin lipstick effect. Parabenen vrij, D5 vrij, long-lasting.


Essential Star lip liner

De transparante Star lip liner is een nieuw 3 in 1 product. Ideaal als lip primer waardoor de lipstick beter hecht. Perfect als transparante onzichtbare lipliner , waardoor je lipstick niet uitloopt. Als laatste kun je de Star lip liner gebruiken als corrector. Om je lippen te vergroten breng je de liner aan buiten je natuurlijke contour, waarna je je favoriete Essential lipstick of lip gloss aanbrengt. Waterproof, long-lasting, 7hr stay.

Essential Paint Eyepencil

Een zacht makkelijk aan te brengen kohl/oogpotlood. Bij het gebruik als potlood 14 hr. stay, bij het gebruik als kohl/kayal 6 hr. stay tijdens extreme temperaturen van -20 tot + 50 graden. Perfect voor strakke lijnen, maar ook voor een soft contour.

Wax basis, vrij van minerale olie, vrij van parabenen, long lasting, waterproof, geeft niet af, optomologisch getest .

In de vernieuwde lievelingskleur: Golden Green.