• Ingrid Broeren

Golden Touch voor winter 2020/2021

Wat hou ik toch van "mijn" prachtige merk Essential make up, vooral omdat het zo klopt met de modellen op de catwalks en fashion bladen! De nieuwe look Golden Touch is een aanrader!!


De nieuwe Essential look foor AW 2020 'Golden Touch' bestaat uit 9 nieuwe producten.

Het gewelige longlasting chubby lipstick potlood

blijft tot 6 uur goed zitten na de het aanbrengen. Heerlijk creamy en fluwelig bij het aanbrengen met een soft satin finish. Speciale micro pigmenten zorgen voor een intense kleur bij slechts 1x aanbrengen, de lippen voelen absoluut niet droog aan. Verkrijgbaar in 2 nieuwe kleuren.€ 22,50. Long lasting- Dermatologisch getest- parabenen vrij.

Essential Touch D’Ombre Prachtig long-lasting waterresistente creamy oogschaduw die na het aanbrengen als een poeder droogt. Mooi om droog aan te brengen met de vingertoppen of brush 11 of 13. Maar ook geweldig nat aan te brengen met brush nr 7 als een liner met metallic folie effect, € 21,50. Verkrijgbaar in 2 nieuwe natural warme kleuren. Parabenen vrij, talc vrij, long-lasting, water resistant, wet & dry.

Essential Blink Eyes Fibers Mascara Deze nieuwste mascara van Essential is extra verlengend door de intens zwarte fibers en geeft prachtig volume. De intens zwarte kleur is te danken aan natuurlijke kohl poeder. Speciale ‘curved fibers’ geven het echte false lash effect,€ 24,50. Aanbrengen vanaf de wimper basis. Parabenen vrij, TEA vrij, EDTA vri

Essential Top Proof Een bijzonder nieuw product. Een top coat die iedere mascara en ieder wenkbrauw product fixeert en waterproof maakt! De speciale formule pakt ieder haartje en maakt daardoor elke mascara en ieder wenkbrauwpotlood of poeder bijzonder waterproof en resistent tegen hitte. Waterproof, sneldrogend, parabenen vrij, paraffine vrij, alcoholvrij, parfumvrij, D5 vrij, vrij van olie en vegan friendly € 19,50. In de display van de AW2020 collection zit ook een shiny gloss ‘sunshine’ en 2 paint eye pencils in bruin en aubergine.


De jaren ’90 drukken hun stempel op de make-up trends voor herfst winter 2020 2021. De looks zijn minimalistisch met maximaal effect. Karakteristiek voor de negentiger jaren waren de minimalistische stijl en het gebruik van bruintinten. De make-up looks zijn natuurlijk maar met een eyeliner twist.
Dit doen we zo:

een minimalistische, natuurlijke, niet al te perfecte huid met zacht aangezette contouren, roest goud bruine oogschaduw boven en onder de ogen, dit in combinatie met een paar kanjers van eye pencils in 3 bruin tinten, van goud naar bordeau! Zet ze ook weer IN het oog! Of ga helemaal los met een paar dikke eyeliners.

De lippen dragen we, natuurlijk met mijn nieuwe prachtige glosses of de 2 nieuwe longlasting chubby lipstick potloden. En voor de meer opvallende types zijn er nieuwe bruine lippensticks! My Favoriet !!


Zullen we het leven opnieuw inkleuren?
Deze AW collectie is een uitnodiging om te genieten!