top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

Lippen zijn hotter dan ooit en ‘bow lips’ zijn dé make-up trend voor winter 2022.


Accentueer je Cupidoboog en speel met vormen
en over de zwarte en grungy oogmake-upIk wil je graag inspireren hoe je dat nu doet? Voor vrouwen net als ik, hebben we dit al gedragen in de nineties!

Toch vind ik het uitdaging om ook als je wat ouder bent, mooi verzorgt en fashionable te zijn!

Ik leer je graag met simpele tips om het bij jou passend te maken.

Het heerlijke is dat mijn kijk op fashion, en mijn mooie make up merk, zo aansluit bij de huidige looks op de catwalks.

Laat het passen bij JOU!

Mijn idee:

Felle lippen met weinig "meer" in het gezicht, behalve een simpele eyeliner! En voor de rest een heel cleane make-up look, zijn de trend, met als je wat anders wil een glittertje op het oog.

Deze winter zijn kleuren als: aardse nude tinten, rood naar een diepe paarse bruin de hit!

Essential heeft 8 tinten vernieuwde Matt Me Darling SILK lipglosses. Vegan, 10 hr. stay, no perfume, no transfer. Zacht op de lippen en na 30 seconden al smudge proof! De kleuren: helemaal van NU!

In #bowlips draait alles om je Cupidoboog, of je die nu heel geprononceerd hebt of niet. Accentueer ‘m! Met een lipliner!

Essentieel bij deze collectie zijn de lipliners. In het make-up beeld op insta en de shows zie je deze nu overal, liefst iets dieper van kleur. Zet eerst een loose poeder rond en op de lip, zet dan de lipliner en vervaag deze iets naar binnen toe. Kies bij iedere tint hebben ik een bijpassende Anti-aging lipliner.


Mijn fav: kies juist een oranje tint lipliner en zet er een donkere lipgloss overheen..:)Simple en Clean Eyeliners!

Van smudgy tot strak:)


Je kan hem strak zetten maar ook prachtig te smudgen, dus helemaal van nu! In 3 kleuren, violet/midnight blue/bruin


TIP 1 Zet eerst het smokey pencil in bv. violet in een dikke lijn boven je oog en smudge deze uit, dep daarom je donkerste tint oogschaduw, donkerder tegen de wimperlijn en vervaag deze, met je vinger of een brush. Dep met een kleinere blender een highlight op de binnenkant van je oog, ……et voila!

TIP2 Gebruik eens allebei de kleuren smokey pencils, de ene tint onder en de andere boven, smudgen en daarop alleen een highlight, …super fresh! TIP3 Ga voor een ’80 look en zet de smokey als een kohl potlood ook op je waterlijn.bottom of page