• Ingrid Broeren

Lockdown Backlog!


Wat ben ik blij, dat ik weer mag doen wat ik het liefst doe!

Met de nodige voorzorgsmaatregelen of course...

Het was raar om aan de kant gezwiept te worden, als 'zelfstandige". En nog raarder, of eigenlijk NIET natuurlijk, om jou, die ik graag mooier maak, helemaal aan je lot over te laten... Nu weet ik wel dat er veel belangrijkere dingen bestaan als haar en make up. Maar als je al beperkt wordt in je vrijheid, en misschien jezelf of je dierbare ziek hebt zien worden, je baan of werk verloren hebt, is juist je uiterlijk belangrijk om je nog een beetje staande te houden! Ik heb dus moeten slikken als kapper, en me bezig gehouden met online trainingen. Als vrouw, vriendin, moeder, dochter, buurvrouw en als mezelf, heb ik geprobeerd om de kleine ondernemer te helpen, me vaak als Nel Frikandel afgezonderd, en niet alles zo consequent gedaan zoals het zou moeten.


Een nieuw begin, en daar hou ik van want dat biedt nieuwe kansen! Veel haar, veel vale schrale kleuren en veel persoonlijke aandacht! Laat DAT nou net mijn passie zijn! Maar, dat kost wel tijd...


Nu ik weer vanaf 11 mei 2020 aan de slag mag , kan het een hele tijd duren voordat ik je weer de mooiste versie van jezelf kan maken! šŸ˜…Houdt u daarom rekening met de huidige wachttijd.

  • Afspraken gepland voor de lockdown: Je wordt zsm gebeld om een nieuwe afspraak in te plannen.

  • Huidige klanten: afspraak mogelijk vanaf medio-juli.

  • Nieuwe klanten: er is momenteel een klantenstop. Wil je dat ik contact met je opneem als er weer ruimte is in mijn agenda?Vul dan dit formulier in.

Het kan dus zijn dat je heel lang moet wachten!!! Ai! šŸ˜¬Voel je vrij (of iets vrijer dan we waren iig!), om naar een kapper te gaan die eerder kan. Dan zie ik je daarna gewoon graag weer :) Ik zal mijn uiterste best doen om je weer de mooiste versie van jezelf te geven! Ik heb er zin in, jij ook?


Als je een afspraak maakt, zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Stay safe!

Ik werk volgens de Richtlijnen van de RIVM om jouw, en ook mijn eigen veiligheid te waarborgen. Dit betekent dat na elke klant alles uiteraard grondig gedesinfecteerd wordt, ook tussen werkzaamheden door. AUB geen andere mensen (bijvoorbeeld je vriendin, moeder) meenemen. Verzet jouw afspraak als je je niet lekker voelt, grieperig bent, een loopneus hebt en/of moet hoesten