top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

Oolaboo

Voor mij is Oolaboo een prachtig merk, met daarin alle facetten van onze moderne wereld :)

Het is een lifestyle brand, wat doet wat het beloofd! Aangezien ik een fan ben van nice geuren, zijn de geuren van Oolaboo heerlijk en bijzonder, ik heb het genoegen om een aantal Oolaboo "diamantjes" aan te vullen bij mijn "off the grid" lijn Noir.


Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Want wat niet veilig genoeg is voor je mond, gebruiken ze ook niet voor jouw huid en haar. De producten zijn dan ook allemaal vrij van parabenen, sulfaten en minerale oliën.


Oolaboo is een Nederlands bedrijf het wordt gerund door 2 broers, zij en de rest van het team, zijn gek op dieren en daarom kun je er zeker van zijn dat de producten niet getest zijn op dieren.


Paar diamantjes: Brilliant platinum bath en conditioner, en Pure chocolate hair bath en conditioner!

NIEUW!Pure Chocolate bath: Een beschermende en voedende shampoo, speciaal aanbevolen voor gekleurd haar en verrijkt met het Quinoa Protein Complex en natuurlijke voedingsstoffen, zoals Italiaanse witte truffel, cranberry, manukahoning en babassu-olie.

Reinigt op een milde wijze normaal tot gekleurd haar. Een mix van complete voedingsstoffen helpt tegen beschadiging en veroudering van het haar en beschermt en behoudt een gezonde conditie van het haar. Het Quinoa Protein Complex voorkomt tevens het vervagen van de haarkleur en houdt de kleuring 5x langer vast. Het haar voelt direct intensief gevoed aan en glanst als nooit tevoren. Een natuurlijke uv-filter voorkomt kleurverlies door zonlicht en zorgen voor een langer kleurbehoud.
bottom of page