• Ingrid Broeren

Ruggengraat

Het gebeurt vanzelf, elk seizoen zit mijn hoofd vol ideeën over van alles wat te maken heeft met fashion! Deze keer is het anders...

Ik kwam kort geleden een post tegen van Floor Kleyne over ruggengraat, de woorden sprongen eruit. Het resoneert ontzettend met mij.-


Na even Googelen kwam ik onderstaande betekenissen tegen:

  • Ruggengraat tonen staat voor kracht en levendigheid, laten merken dat je karakter hebt!

  • Ruggengraat staat voor nobele persoonlijkheid, en iemand met ruggengraat is iemand die kan standhouden!

  • Geen ruggengraat of een ruggengraat vol slagroom betekent dat je geen stand kan houden en zwicht onder druk van andere.

Misschien heb ik momenteel een ruggengraat vol met slagroom, of juist, toon ik nu ruggengraat?!


Wat ik nodig heb om persoonlijk, professioneel en privé optimaal te functioneren, is een rechte rug.

Een stevige ruggengraat vol met energie, liefde en vertrouwen – als eerste voor mezelf!


Het klopt al een tijdje niet meer. Maar wat is er werkelijk aan de hand met mij? Is het de overgang, mijn zorgen om mijn familie, mijn lieve lijf of mijn vertrouwen in wat er allemaal aan de hand is met ‘tante Corona’?!


Wanneer het niet meer klopt, wil ik stappen zetten om weer op mezelf te vertrouwen , en weer gaan doen waar ik het meest blij van word. Andere inspireren, op het gebied van fashion vertalen naar haar en make up.


Het is me nu weer duidelijk wat ik daarvoor nodig heb: TIJD! Tijd om te gronden, tijd om te voelen, tijd voor mij om mezelf te ontwikkelen. Zodat ik in mijn vernieuwde kracht kan staan en mijn kwaliteiten weer kan laten zien, dat is wat ik nodig heb in deze fase van m’n leven.

Herken je dit? Ik hoop door dit te delen, dat we elkaar beter kunnen begrijpen. Kwetsbaarheid is voor mij de sleutel naar verbinding, verbinding met mezelf en ook met jou!


Ik ben dus nog Off The Grid, in mijn eigen lockdown, mezelf weer herontdekken en mijn eigen keuzes maken. Alleen door deze beslissing te nemen, voelt mijn rug weer wat rechter.


Als je al een afspraak had staan, of had aangevraagd, neem ik contact met je op, als dit weer kan. Vind het echt vervelend voor je als dit het geval is, maar ik kom terug met een verbeterde versie van mezelf.


Natuurlijk mag je mailen of appe voor advies en/of, als je producten voor je haar of make -up nodig hebt. Noir producten bestel je gemakkelijk hier. Noir brengt het dan netjes voor je thuis!


Be the difference. Be you!

Take care X