• Ingrid Broeren

Schone lei voor A/W 2020

Mensen die me kennen weten dat ik veel inspiratie haal uit Fashion!


Ik vind het steeds weer super interessant hoe designers tot een ontwerp komen, verdrink graag in hun concepten, en vind dan mijn weg in het vertalen daarvan, naar haar en make up. De mode wereld schreeuwt allang om een RE-Set: duurzaamheid / overproductie/ Up-cycling, schonere productieketens/ generatie Z is aan zet, zet jij ook de stap om het "anders" te doen? Ik hou ervan, mijn concept klopt helemaal bij deze RE-Set! Laat het (uit) groeien, doorbreek de 6 weekse knipbeurt, maak gebruik van wat er IS! Ben de Rebel, ben JIJ!


Mode is expressie en dus ook hoop!


Mode moet vernieuwen, grenzen opzoeken. Mode kan ons een weg laten zien die we nog niet kenden maar die een nieuwe horizon biedt. Laten we afspreken; met mode laat je zien wie je bent in een wereld vol verandering!


Vol bewondering las ik een stuk over de vooruitziende blik van trendforecaster Lidewij Edelkoorts over AW 2020/2021; een overvloed aan wit breisels en comfort:) Lidewij voorspelt een winter met een klein laagje witte sneeuw over alle kleuren, Het herfst/winter seizoen van 2021-22 zal een reactie zijn op wat de wereld nu doormaak. Ze spotte de opkomst van wit en een behoefte aan verstilling en licht. Ze heeft wit dan ook nu gekozen als een symbool. Een soort van schone lei als je het mij vraagt, met veel verschillende texturen, comfie breisels en mooie natuurlijke eerlijke stoffen.


Het herfst/winter seizoen van 2021-22 zal een reactie zijn op wat de wereld nu doormaak. Ze spotte de opkomst van wit en een behoefte aan verstilling en licht.

Om door de bomen het bos te zien, in fashion land, heb ik wat dingen op een rijtje gezet.

Losse fashion flodders die ik gemakkelijk vertaal naar mooie coupes en looks


Sommige woorden in het engels want dat staat mooier:


Classics not Trends

  • Vrouwelijkheid ten top, met strakke, of juist wijde, tule, boudoir lingerie style rokken en jurken. Super vrouwelijke korte kapsels, met zachte contouren en simpele vormen


Portrait Necklines (Reconsidered for Zoom)

  • hoge gesloten truien, blousejes, en blazers / prachtige sleek gestylde coupes met een strakke korte nekparty en een hele lange bovenkant, ik hou van deze strakke masculine look, een beetje jaren 30 als je het mij vraagt:)


Ladylike volume House Dresses - een grote hang naar de 90 ties

  • Super vrouwelijke kapsels, we stylen en fohnen weer, voor mooi glanzend gezond haar. Prachtig met Studded Eyeliner and Side-Swept Slickness

Ruitersport


Dus paardrijbroeken met prachtige hooggesloten tops en blazers, prachtig met patchwork en leer / deze style smeekt om een nice simpel twiggy look met een botte volle lange pony of juist een rafelige korte pony! En dan niet te vergeten dit met Bold Red Lips!

De 70 ties invloeden zijn nog niet voorbij

  • Prachtige pakken met de wouw mouw, patchwork broekpakken in tinten van bruin, paars, oranje, geel, roze en de prachtige kleur cassis! / mijn absolute favorieten zijn de Shags, of liever de MULLET met een kortere bovenkant, en lange contouren, je kan er alles mee! Dit met een Graphic Liner, en je bent helemaal de hit!

Moody Mood:

  • Veelal zwart lekker donker en onheilspellend, hierin lijken we bewapend tegen onbekend terrein, met natuurlijk een flinke schouderpartij, kom maar op!


Heb je de nieuwe look van Miley Cyrus al gezien? In de nieuwe Moody Mood, LOVE IT!

Change your hair, change your life!