top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

The Quirk, messy textured bob

Mijn kijk op fashion vertalen naar haar en make up, is mijn passie!


In Fashion land, maar ook in onze hele wereld is het chaos!

Om vrij te leven binnen deze kaders doet me pijn en ik word er boos van!

Deze look klopt volgens de tijd waarin we leven., Een kapsel dat op allerlei manieren kan worden gestyled. Door veel textuur en botte lijnen kun je alles zijn! Laten we dat omarmen en creatief zijn!

Veerle heeft al een prachtige kleur van zichzelf, ik heb haar is door middel van sunkissed technieken een ginger kleur gegeven!

De Make up van Veerle is echt NIEUW, zie je dat ze geen mascara draagt bij deze look, even wennen, maar zo mooi, zo kwetsbaar!

Ook in make up zie je Chaos & Harmony, dat betekent Felle kleurrijke lippen en zachte ogen, of juist andersom! Heel veel SHINE producten, voor op je wangen of op het oog, om toch te laten zien dat we van binnen stralen! Ik vind het zo passen!! Mijn absolute favoriet is het prachtige nieuwe product: "Shine like a star". En niet onbelangrijk, als je de producten nat opbrengt zijn ze super intens! Klopt DAT ook weer:)
My Favo Pic!! Classy & Stoer

eetje Retro, beetje twiggy, beetje Rock, Chaos & Harmony ten top! Hetzelfde kapsel anders gestyled!

Dit plaatje raakt me! De make up in combi met haar lokken en haar outfit is AAAAHHH!!

SHINE LIKE A STAR!Het haar gooide ik met veel LOVE STORY texture spray alle kanten op, daarna zijn de uiteinden bewerkt met EDITORS CHOICE voor een rommelig geheel!


Voor als je het allemaal niet meer weet, kam het strak achter je oren, spray er flink wat Pixture Perfect in en wat leuke speldjes, en voila! Dit in combinatie met de nieuwe prachtige make up kun jij de wereld aan!Comments


bottom of page