top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

XXL Plump Gloss revolutie

De allernieuwste innovatie op Lip XXL Volume. Wil jij ook vollere, beter gehydrateerde en meer gedefinieerde lippen? Deze spiegel effect crystal lip serum met actieve ingrediënten is gebaseerd op nieuwste generatie hyaluronic acids, een ultra hydraterend complex en een blend die zorgt voor een instant volume effect dat 2 tot 4 uur blijft. De lippen krijgen ook een frisse kleur door de verhoogde stimulatie. Het ultra hydraterende complex is gebaseerd op een specifieke peptide en het kiss-me-quick bloem extract wat zorgt voor een betere lip textuur, meer volume en collageen stimulatie.


Al eerder schreef ik over de nieuwe technieken op het gebied van make up, dit is er 1 van!

Deze prachtige lippen zijn van mijn dochter, geen botox maar XXL Plump Gloss van Essential erop en je steelt zo de show!

Dit mooie merk heeft nog meer mooie glosses, let me inspire you:)


XXL Plump Glosses

LIP GLOSS VOLUME PLUS

De 3D volume lipgloss! Geïnspireerd door chinese kruidenleer is er een plant ontdekt met ongelooflijke resultaten. 2 nieuwe biopolymers geven meer volume, zijn anti-aging en geven hydratie op lange termijn. Fris, vol met een mirror effect.

Vrij van parabenen, parfum vrij.


SHINY GLOSSES

De nieuwe generatie shiny long lasting lip gloss. Speciale filmogens zorgen voor een hele comfortabele, gehydrateerde lip, 6hr. stay. Waterproof, vrij van parabenen en minerale olie.


Matt me Darling GLOSS

De ideale matte lipgloss die niet afgeeft en long lasting is. Speciale waxen zorgen voor lippen die zacht blijven aanvoelen. Breng 1 enkele laag aan voor een matt potlood effect, wil je liever een fluwelen look, breng dan een laag aan op de laag. Na enkele minuten is de gloss long lasting. Vrij van parabenen, parfum vrij, no-transfer gloss.

bottom of page