top of page

Ingrid Broeren

OFF THE GRID

 

In april 2018 stopte ik met mijn bedrijf Switch Kappers om me te focussen op mijn ‘Mission Statement’ of zoals sommige coaches me verteld hebben, mijn ‘Life Purpose’.

 

WHY

Inmiddels door de wol geverfd, weet ik heel goed waar ik blij van word, en waar  ik goed in ben. Ik wil me vooral bezighouden met dingen die me veel energie geven!Ik wil ondernemen, vernieuwen en uitdagingen aangaan, me niet laten beïnvloeden door allerlei regels en kaders. Mijn kracht laten zien, en zo mensen blij maken. De naam ‘Off The Grid’ past daarom ook zo bij me: geen vaste patronen, maar mijn eigen weg volgen.

 

GIVE

Ik heb zoveel te geven, ik ben een verbinder, vernieuwer, inspirator en een loyalist.  Ik hou er ontzettend van om mensen in hun kracht te zetten, ze dingen terug te geven die ze authentiek maken! Dit doe ik vooral door fashion te vertalen naar haar en make-up.

 

WHAT

Wat is nu mooi? Wanneer ben je mooi? Dat heeft me enorm beziggehouden. Op de pagina Heroes kun je de bron van mijn inspiratie vinden - de unieke authenticiteit van iedereen die durft zichzelf echt te laten zien, zich open en kwetsbaar op te stellen, en in het moment aanwezig te zijn. Dat is echt, en alles wat echt is, is mooi. 

Off The Grid

Off The Grid is een vervulling van mijn ‘zielenwens’. Ik noem het ‘winkelen’. Het is alles uit de kast halen: vakkennis, creativiteit, spullen - kleding, make-up, accessoires -  en verlangens, om tot een kloppend plaatje te komen.
 
Het resultaat is dat de binnenkant van mijn cliënt of project klopt met de buitenkant. En andersom. Of dat nu een metamorfose is van een persoon of dat ik mensen bij elkaar breng om te inspireren in de breedste zin van het woord.
 
Ik ga graag samen met mensen Off The Grid, op zoek naar versterking van hun identiteit.
 
Hopelijk een keer met jou!

INSPIRED

by me

“Je intuïtie geeft een gevoel van verkwikking, openheid, soms zelfs opluchting en bevrijding. Ze is verheugend voor hart en ziel. Ze voelt aan als precies de juiste stap.”

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Facebook Icon
IMG_0363.HEIC
Backstage_Veerle_haar
Backstage_Tatum
Backstage_Lajos_haar
Backstage_Veerle
bottom of page