top of page
  • Foto van schrijverMaaike Jahne

Noir stockholm

"De beste natuurlijke grondstoffen staan aan de basis van de producten van Noir Stockholm, hun werkzaamheid is te danken aan moderne state-of-the-art formules. Het resultaat is een exclusieve lijn van unieke, voedende, lichtgewicht shampoos, conditioners en treatments en ook van verzorgende, maar toch uitermate effectieve stylingproducten. De producten zijn ontwikkeld om met elkaar te combineren en zo een op maat gemaakte haarverzorgingsroutine te creëren."
Het voelt voor mij als jaren terug, toen ik een van de badasses was bij Sebastian, toen niemand het nog had. Dat is voor mij nu NOIR! De look, de geur, de ingrediënten, het Scandinavische. En niet te vergeten het kleinschalige wat het bedrijf erachter is. Het past bij hoe ik mijn nieuwe bedrijf vormgeef, waar ik voor sta en het geeft me alle tools om super creatief te zijn! En het staat voor vegan/duurzaam en is bedoeld om mooi beweegbaar haar te maken.


Het klopt gewoon, Noir en Off the Grid gaan samen! Daarom adviseer ik deze producten in mijn Salon. Noir en Off the Grid gaan samen, met het juiste haar vertel je iets!

Comentarios


bottom of page