top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

Androgene en K Pop inspiratie

Dat het leven nog anders gaat worden of al is - voel je aan alles, omarm het en laat het passen bij jou!

Ik heb mijn hersenspinsels gebundeld met Monique van Essential Make Up, Yente van Yoth en een ontzettende leuke inspirerende jonge fotografe Louise Brenneke. Ieder in zijn eigen vakmanschap, hebben we samen een fotoshoot neer gezet die beelden opleveren om mensen te inspireren, te laten ervaren wat dat met jou doet!


Voor mij is het uiterlijk een manier om je binnenste te laten zien aan de buitenkant!
K Pop is daar een nieuwe vorm van, ik vind het geweldig!

K-pop (afkorting voor Koreaanse pop(muziek)) is een muziekgenre uit Zuid-Korea, dat uit een mix van verschillende muziekstijlen bestaat, zoals hiphop- en popmuziek. Daarnaast is K-pop ook een subcultuur.

Jongens met make up, waarom niet?

In mijn jonge jaren (de 80 ties), had ik 8 kleuren oogschaduw op en zwarte lippen, ook jongens in die tijd droegen kohl in hun ogen, denk aan de CURE! Maak een statement!
EXPOSE je eigen identiteit!

Lajos is voor mij zo'n jongen, daarin zie ik de nieuwe generatie op naar de 5e dimensie!

Gevoelig, mooi, krachtig, bijzonder, zichzelf, anders, nieuw! Wat is nog normaal?

Alles staat op zijn kop, belangrijke hersenspinsels voor mij zijn:
  • Kleurrijk & Soberheid

  • Authenticiteit & Imperfectie

  • Duurzaamheid

  • Androgeen


Ik geloof in dit thema in de breedste zin van het woord! Hier klopt mijn hartje heul hard van!

Vooral dat Androgeen, hoe fijn zou het zijn als vrouwen in hun man zijn pak zichzelf laten zien en een man een rok draagt!


Kijk naar Harry Styles, juist super mannelijk!

Omdat hij kracht uitstraalt door juist iets te doen wat niet hoort of anders is! Je ziet het al in fashionland, vrouwen dragen grote oversized pakken en bij verschillende fashionshows vraag je je jezelf af is het nu een meisje of een jongen?Oh ja zijn haar..:)

Lajos heeft heel veel haar op zijn mooie hoofd. Ik heb het heel ongelijk gemaakt d.m.v. het mes en geadviseerd om juist zijn contouren te laten groeien, zodat het allemaal nog meer rommelig en edgy wordt. Voor deze look heb ik Poem of a Swirl gebruikt (voor veerkracht en zachtheid) en er regelmatig Beach Muse (Mineral spray) over heen gespoten zodat het een wetlook blijft:)

Comentários


bottom of page