top of page
  • Foto van schrijverIngrid Broeren

En dan is daar SMUK

Naast de love of Hair and Make Up, heb ik een neus voor styling, daar gaat mijn hartje sneller van kloppen. Het borrelt al een tijd om daar mee aan de slag te gaan!Vormen, en pallet van kleuren in de breedste zin van het woord, als ik dat dan kan vertalen met mijn handen is de cirkel rond. Ik zie het terug bij grote trendsetters en designers, zoals Christine Boland en Dries van Noten. Ik weet wat ik goed kan, maar ook waar ik niet goed in ben. Laat ik het je uitleggen...

Krachten bundelen!

Omgaan met alles wat er is, en toch goed voor mezelf zorgen. Door mooie dingen te maken met mijn handen, krijg ik energie en inspiratie. De focus leggen op wat er ontstaat! Liefde voor mode, in de breedste zin van het woord. Ik heb een hele lieve vriendin Helen de Kinderen, zij is daadkrachtig, praktisch, liefdevol en heeft ook een echte "neus" voor bijzondere vintage stuff. Ik loop elke dag met haar, we delen lief en leed. Zij kan, waar ik minder goed in ben, en andersom. We zijn gaan "struinen", onze hersenspinsels bundelen, en vooral gaan doen waar we energie van krijgen, en zo ontstond SMUK!


Even voorstellen..

Mijn naam is Helen, ik hou ervan mensen nog mooier te maken. Zowel in haar, en advies in styling en interieur. Mijn kracht ligt in vormen en kleuren samen te brengen. Mooie vintage spullen combineren met een nieuwe touch. Heel fijn dat ik dat samen kan doen met mijn super creatieve, enthousiaste liefdevolle vriendin Ingrid.

Smuk Handmade Vandelaars

Smuk is een bedrijf van Helen en mezelf.


Opsmukken daar houden wij van!

" decoratie, verfraaiing, versieren, kleurigheid, mooimakerij, ijdeltuiterij, pracht"


We combineren vintage pareltjes met designers objecten met oog voor fashion, materiaal, vorm en kleur.

En maken die tot een uniek object.

Handmade "vandelaers":)


De vandelaers laten de lente binnen komen, en geven een originele sfeer, je kan ze makkelijk combineren met wat je al hebt, of je kan ze in een mooie set kopen. De prijs van de vandelaers zijn €29-€59 per stuk. Bij sommige vandelaers is het mogelijk om deze om te draaien, zodat je een vaas en een kandelaar hebt.


Allemaal uniek! Net zoals we zelf zijn:)Impressie "onze" handmade Vandelaers
Dit, en nog veel meer:)


Voor meer info app of bel: Helen; 0621110322/ of DM mij via ons instagram account:

Smuk_handcrafted_vandelaersComments


bottom of page